søndag 29. mai 2011

Bacon og brokkoli pai










Kjempe god og enkel pai som kan fryses ned i mindre porsjoner.
Viktig å dele opp paien før den fryses ned.

Paideg: 
Ferdig paideg fra Toro eller/
3 dl hvetemel
100 g smør eller margarin
2 ss vann

Som mikses og trykkes ut i en paiform. La den stå kjølig i ca 15 min. Prikk med en gaffel i bunn. 

Fyll: 
- reven ost
- 3 egg 
- 3 dl matfløte
- 1 stk brokkoli
- 1 pakke bacon
- ferske tomater eller soltørkede tomater

Pisk egg og fløte sammen. Stek bacon i panna uten smør. Lag små brokkili-buketter som kokes i et par minutter i lettsaltet vann, legg i paien. Legg litt ost i bunn av paien.  Hell over egg og fløteblandingen. Toppa med ost og sprøstekt bacon. Sett i ovenen 200 grader ca 40-45 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar