![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN2HfnOXlrBdTy1Pxp3ISkQeJ5pYb4njxy2DHjOFp0gOqP2itDAgkcl9clplHSt8RtQMuAo2i0h98I_YM_7DFhOEld_5Fj3ra5Lu4SZu107rzjTElFBR_xqVFOxHuCe4MCNbS8YTa8Lak3/s200/matpakke_4.jpg)
Kjempe god og enkel pai som kan fryses ned i mindre porsjoner.
Viktig å dele opp paien før den fryses ned.
Paideg:
Ferdig paideg fra Toro eller/
3 dl hvetemel
100 g smør eller margarin
2 ss vann
Som mikses og trykkes ut i en paiform. La den stå kjølig i ca 15 min. Prikk med en gaffel i bunn.
Fyll:
- reven ost
- 3 egg
- 3 dl matfløte
- 1 stk brokkoli
- 1 pakke bacon
- ferske tomater eller soltørkede tomater
Pisk egg og fløte sammen. Stek bacon i panna uten smør. Lag små brokkili-buketter som kokes i et par minutter i lettsaltet vann, legg i paien. Legg litt ost i bunn av paien. Hell over egg og fløteblandingen. Toppa med ost og sprøstekt bacon. Sett i ovenen 200 grader ca 40-45 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar